Vardag igen

God morgon!

Idag är mannen på jobbet igen och även om det är lite trist utan honom hemma så är det faktiskt skönt med en vardag så här mellan alla röda dagar. Under jullovet har barnen lagt sig till med sovmorgon och vaknar inte längre runt 6 som de gjort innan och då passar jag på att mysa upp i soffan framför nyhetsmorgon med en nybryggd kopp kaffe. Jag uppskattar verkligen den egna tiden så här på morgonen även om det bara skulle bli 20-30 min.

its-monday-dont-forget-to-be-awesome-quote-1

Idag var planen att jag och barnen skulle iväg och handla lite gott inför nyår då några vänner kommer hem till oss. Men vi upptäckte igår att bilen har fryst fast och går inte att få loss. Ja det är sant även om det låter helskumt. Vi har problem med gropar där däcken hamnar på vår parkeringsplats här i området och bilen har helt enkelt fryst fast i isen i groparna. Så vi får helt enkelt stanna hemma idag och hitta på annat roligt istället.

I kväll på kunskapskanalen så visas en intervju med Ann Fernholm, vetenskapsjournalist och författare, som spelades in i samband med bokmässan i år. Fokus är hur socker påverkar våra små växande barn, Det sötaste vi har. Den visas 18:20 men går säkert att hitta via nätet också. Mycket sevärd! Bilden på hennes bok är lånad från bokus.

IMG_0351

Annika

Annonser

One thought on “Vardag igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s