Bye bye trillingnöt!

Det tycks som om vi svenskar reagerar starkare på att trillingnöten försvinner ur Aladdin-asken än på att vårt lands tredje största parti har rasistiska rötter. Hur sjukt är inte det då! Är vi så nere i sockerträsket att vi bryr oss mer om snasket till jul än hur vårt land styrs?

Alla de stora dagstidningarna har tagit upp att trillingnötens dagar är räknade och en del människor har kommenterat på ett sätt så att man seriöst undrar hur det är ställt med oss svenskar egentligen.

Den här kommentaren här hämtat från en artikel om detta i Dagens Nyheter:

Detta är en skandal! Hur ska vi kunna förklara för våra barnbarn att vi lät detta hemska ske i vårt vackra, kanelbulledoftande land? Såväl trillingnöten som körsbären i likör är båda institutioner i våra svenska hjärtan! Upp till kamp, mina blågula vänner, såväl infödda som invandrade systrar och bröder! Vi måste stoppa dessa hemskheter innan vårt sköna rike helt rasar samman inför det stora lakritshotet! Upp på barrikaderna! Storma Marabou-fabriken! HELA PRALINSVERIGE ÄR KORRUPT!

Pralinens frånfälle togs till och med upp på av TV4s nyhetsmorgon. Klicka på länken om du vill se inslaget själv. Ingvar Oldsberg ”rasar” alltså. Facebook-grupper startas för att rädda pralinen. Fler och fler recept läggs upp på nätet för hur man ska kunna göra sina egna trillingnötter.

Jag tror att det hela är ett PR-trick och att Marabou nu får tonvis med gratisreklam och sedan blir hjältar när trillingnötens öde ändras och julen är räddad. Haleluja!

Tycker att hela grejen är mest tragisk faktiskt.

aladdin

 

(bild lånad från marabou.se)

Annonser

One thought on “Bye bye trillingnöt!

  1. Pingback: Äntligen lakrits i Aladdinasken! (För det är det som är det viktiga i vårt samhälle i dag) | Lakritslaban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s